Stergere Tatuaje 2018-06-15T08:45:53+00:00

Stergere/indepartare tatuaje

Tehnologia da sanse. Laserul sterge tatuajele

Tatuajul reprezinta fara indoiala unul dintre acele momente inedite ale vietii, dar ulterior, in functie de starea de spirit, se poate transforma intr-un motiv de mandrie sau, din contra, intr-un motiv de nemultumire. Cei care gusta din amaraciunea celei de-a doua variante au redresarea la indemana. Tehnologia da sanse. Laserul sterge tatuajele.

Elegance Clinic vine in sprijinul celor care au decis candva ca doresc sa-si infrumuseteze corpul cu un desen, la care, din diferite motive, vor sa renunte. Helium, un sistem din noua generatie de lasere Q Switched Nd YAG, a fost proiectat special pentru indepartarea tatuajelor cu laser.

Astfel, toate persoanele care vor sa faca uitat acel desen de pe gat, umeri, brate, spate sau de pe orice alta parte a corpului, au solutia potrivita la indemana. Tehnologia pusa la dispozitie de salonul nostru de infrumusetare este utilizata in peste 29 de tari. Q-switched poate emite pulsatii foarte puternice in cateva nanosecunde, procedura fiind lipsita de durere.

Avand de partea sa certificarile necesare, printre care CE (Community Europe) si FDA (U.S. Food and Drug Administration), aparatura poate sterge chiar si tatuajele multicolore. Stergerea completa a tatuajului va deveni astfel o procedura simpla, ce presupune intre trei si opt sedinte, in functie de ceea ce decide medicul specialist. Nu exista niciun efect secundar al acestei interventii.

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon FİX: 031.421.48.50. MOBIL: 0726.582.944 / 0744.809.429

  Live chat
1
Close chat
Salut! Suntem bucurosi ca ne vizitezi. Apasa te rog butonul Start pentru a intra pe chat cu artistii nostri tatuatori. :)

Start