10 din cele mai proaste tendinte in arta tattoo din 2016

In prezent cerneala si tatuajele au devenit extrem de populare, evolutia fiind evidenta. Daca in trecut tatuajul era privit ca un lucru subversiv, acum el a devenit ceva normal si obisnuit. Femeile si barbatii nu se mai sfiesc sa isi arate tatuajele, de la cele mai mici si delicate, pana la cele mari cu o tenta razboinica.

tatuaj alexTe-ai intrebat vreodata, insa, ce cred artistii tattoo despre aceasta arta? Barbatii si femeile din spatele acelor au vazut de toate si au propria parere despre ceea ce au lucrat. Intrebati care sunt cele mai proaste tendinte, raspunsurile lor au fost uluitoare si fascinante.

Desigur, fiecare dintre noi are libertatea sa aleaga ceea ce doreste sa isi tatueze pe corp, dar parerea artistilor tattoo despre anumite tendinte poate crea o perspectiva interesanta si te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Citeste ceea ce urmeaza pentru a afla care este chiar parerea artistilor tattoo in ceea ce priveste cele mai nefericite alegeri si tendinte in tatuaje.

1 – Desenele sau modelele de cerneala alba

Tatuajele de cerneala alba sunt foarte enervante! Ele arata bine dupa ce sunt terminate, dar, destul de curand aproape ca nu se vor mai vedea. Exista artisti care chiar refuza sa le faca!

2 – Tatuajele pe coaste

Unii artisti tattoo efectiv s-au saturat sa tatueze desene pe coaste, deoarece zona este foarte elastica si dureroasa.  Mai bine de 20% din cei care au fost tatuati pe coaste s-au agitat si schimonosit in timpul lucrarii, ceea ce este extrem de neplacut pentru artist.

3 – Tatuajele cu caractere asiatice

Oamenii aleg la intamplare aceste tatuaje, de multe ori fara sa le inteleaga mesajul, pentru ca ei cred ca tot ce vine din Asia este in mod automat mistic si intelept! Din pacate nu toate inscriptiile cu litere asiatice sunt mesaje intelepte si profunde, iar cei care le aleg, uneori nici nu mai stiu ce inseamna si ajung sa le traduca incorect.

4 – Modele de pe Pinterest

Tatuajele care devin cel mai repede batrane si banale sunt cele de top de pe Pinterest! Si asta nu pentru ca se doreste elitism, dar e clar ca artistii tattoo prefera sa realizeze doar lucruri personalizate si, cu siguranta, sunt foarte multe moduri prin care se poate face o creatie originala. Oricum ar fi, insa, dupa a 100 –a varianta a aceluiasi model, el devine clar unul invechit!

13245915_1093070857416359_1298912903_n_png5 – Tatuajele cu fetele oamenilor

Oricat ar fi de fidel realizate, portretele nu arata de loc bine pe piele! Iar cele cu celebritati al caror aspect se schimba de la un an la altul, pot ajunge sa para in cativa ani cel putin ciudate!

6 – Anumite combinatii de cuvinte

Orice combinatie realizata din cuvintele vis, rade, speranta, iubire, dans, reprezinta un citat inspirational. Dar cand el este tatuat pe picior, ajunge sa fie absolut ridicol! E ca si cum piciorul ne inspira la iubire!

7 – Motivele acuarela

Curand va fi doar o vanataie oribila si umflata! Tatuajul acuarela, timp de un an va arata frumos.  Dupa care, din cauza lipsei liniilor de contur, el se va deteriora. Este o mare diferenta intre tatuajele cu linii indraznete si cele acuarela, iar una dintre ele, deloc de neglijat, este felul cum se comporta in timp!

8 – Tatuajul cu semnul infinitului

Foarte popular pe Pinterest, acest simbol a fost mult prea uzat, astfel incat, in prezent, sunt multi artisti tattoo care, efectiv, refuza sa il mai realizeze!

9 – Cruci urate

Simbolul crucii este unul sfant, iar cei care doresc simboluri deformate ale acestuia au, pur si simplu, gusturi indoielnice! Crucea simpla este un simbol celest si puternic si asa trebuie sa ramana!

10 – Tatuajele mici si lipsite de originalitate

Tatuajele aceste mici, in timp, devin doar niste puncte diforme pe corp. Desi sunt usor de realizat si aduc multi bani, multi artisti tattoo nu doresc sa le mai realizeze.  

2016-12-21T23:34:52+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: