10 tatuaje folosite de bande si semnificatia lor

10 tatuaje folosite de bande si semnificatia lor

Daca vei privi oamenii de pe strada este imposibil sa nu ai ocazia sa vezi tatuaje specifice bandelor. Desi s-ar putea sa crezi ca bandele sunt populare in locuri precum New York sau Los Angeles, adevarul este ca bandele s-au infiltrat in fiecare cartier din America. Din Oklahoma pana in Nebraska, din Alaska pana in Florida, activitatea bandelor devine tot mai simtita. E bine sa stii sa intelegi anumite semne pentru a te pune la adapost, atat pe tine cat si pe cei dragi tie. Bandele folosesc tatuajele ca semne de strada, pentru a transmite mesaje si a se prezenta. Sunt asemeni unei carti de vizita pe care este bine sa stii sa o citesti.

Numerele 14 si 88

Suprematistii albi pot fi unii dintre cei mai violeti oameni, ei fiind asociati cu numerele 14 si 88. Atunci cand aceste numere sunt folosite intr-o forma de tatuaj, ele identifica adesea detinutii neonazisti. Numarul 14 simbolizeaza un citat nazist, iar numarul 88 este o stenograma pentru HH, deoarece H este a opta litera din alfabet. Astfel, numarul 88 se va citi “Heil Hitler”.

Panza de paianjen

Tatuajul panza de paianjen situat pe cot reprezinta o pedeapsa lunga cu inchisoarea, loc unde s-a format legatura cu banda.

Tatuajele lacrima

Tatuajele in forma de lacrimi sunt unele dintre cele mai des intalnite. Semnificatia lor se schimba in functie de locatie. Adesea ele indica o crima comisa, adesea in numele bandei.

Coroana cu 5 puncte

O coroana cu 5 puncte tatuata pe un barbat semnifica loialitate fata de banda periculoasa a regilor latini. Daca este tatuata pe o femeie inseamna ca ea este victima traficului sexual.

Trei puncte

Trei puncte tatuate langa ochi inseamna “mi vida loca”! Fereste-te de persoanele cu acest tatuaj, deoarece sunt neafiliate si pot fi foarte violente.

Cinci puncte

Un tatuaj cu cinci puncte simbolizeaza periada grea a inchisorii. Numit si Quincux, el se va descifra astfel – cele patru puncte din exterior reprezinta cei patru pereti ai inchisorii, iar al cincilea reprezinta detinutii incarcerati. Acestia sunt oameni care nu se tem de trecutul lor criminal si sunt dornici sa isi arate experienta dobandita in inchisoare.

Tatuajele AB

Fratia ariana foloseste deseori tatuajele pentru a-si insemna apartenenta la o banda. Un tatuaj AB poate desemna un membru al unei bande foarte violente. Inafara de initiale, ei folosesc adesea frunze de trifoi, simboluri naziste si svastici – toate in semn de dragoste pentru banda din care fac parte.

Tatuajul MS13

MS13 este o banda violenta. Aveti grija cu persoanele care au tatuate literele MS pe piele! Probabil fac parte din grupul Mara Salvatrucha care este asociat cu imigrantii salvadorieni. Ei sunt membri extrem de violenti, lucreaza in banda si se afla in mare parte in sud-vestul americii.

Tatuajul A.C.A.B

A.C.A.B este un tatuaj britanic obisnuit si inseamna toti politistii sunt de tip B. Puteti gasi acest tatuaj pe articulatiile membrilor bandelor furioase sau a detinutilor. Este un tatuaj care desemneaza porniri sangeroase fata de politisti, si el va ajunge curand si in America, in ciuda retoricii anti-politice care inunda acum strazile.

Tatuajul E.W.M.N.

Feriti-va de oamenii tatuati cu E.W.M.N.! Aceste initiale vin de la “Evil. Wicked. Mean. Nasty.” si nu se refera la Hillary Clinton! Acest tatuaj este adoptat de o persoana care are o atitudine agresiva si un comportament rau la adresa celor din jur. Persoanele astfel tatuate sunt dispuse sa faca orice pentru a-si dovedi atitudinea descrisa de cele 4 litere.

 

2017-07-11T11:42:37+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: