10 tendinte de tatuaj care au condus in 2016


De la simplu la complex, tatuajele sunt mai populare ca oricand in 2016! Nu se poate merge pe strada fara a avea un tatuaj! Desi tatuajele sunt la fel de unice ca si persoanele care le poarta, in ceea ce priveste tehnica si stilul folosite, exista cateva tendinte si caracteristici comune care s-au evidentiat in acest an. Adevarate opere de arta, unele par desprinse de pe panzele artistilor consacrati si devin lucrari de referinta pentru artistii tattoo care le-au realizat! Iata cum arta desenului pe corp se poate imbina uimitor atat cu arta clasica, dar si cu tendintele cotidiene!

Imprimare tatuaj pe mana intr-un studio de tatuaj

Minimalismul

Foarte cautat de supermodele si fete tinere, tendinta minimalismului este nu numai la moda, dar are si preturi foarte accesibile! Aceste tatuaje constau in linii simple, in general negre, cu putine detalii, sau chiar deloc! Aici se incadreaza scripturile elegante si toate tatuajele mici – perfecte pentru fetele care isi doresc un tatuaj dar se tem de un angajament major!

Acuarela

Aceste tatuaje colorate au fost foarte apreciate in 2016! Ele sunt caracterizate prin lipsa liniei de lucru, ceea ce creeaza impresia ca sunt pictate in acuarela pe piele. Sunt dificil de executat, dar, corect realizate, au un efect uimitor!

Vineri 13

Semnificatia nefasta a zilei de vineri 13 a fost speculata de iubitorii de tatuaje, care au transformat-o in 2016 intr-o adevarata moda! Astfel, in fiecare zi de vineri 13, studiourile de tatuaje ofera la preturi promotionale acest tatuaj tematic. Desigur, el incorporeaza, intr-un fel sau altul, numarul 13.

Stick si Poke

Acest gen de tatuaje au evoluat de la ceea ce se realiza in trecut, pe ascuns, cu un ac de cusut, la o tendinta complet la moda! Ele sunt realizate in intregime de mana cu puncte de cerneala. Desenele sau modelele sunt simple si elegante.

Deget

Tatuajele pe deget sunt la moda printre cei care vor un tatuaj discret. Astfel, pe interiorul degetului se pot desena forme populare sau simple cuvinte. De asemenea se pot tatua incheieturile degetelor cu desene cu aspect de bijuterii. Cine mai are nevoie de inel cand dispune de un accesoriu permanent?!

Neo-traditional

Acest stil de tatuaj combina noul cu clasicul. Stilul presupune preluarea elementelor de tatuaje clasice americane, inclusiv acelea cu design simplu si culoare solida, si punerea unei amprente actuale si moderne. Ele includ o gama mai larga de culori si de subiecte decat omoloagele lor traditionale.

Fani

Inspirate din Talismanele Mortii sau de Daenerys Targaryen, tatuajele solicitate de fani sunt mai populare ca oricand. Datorita  unui portret in negru si gri, artista Jumilla Olivares si-a castigat reputatia de a putea crea portrete uimitoare pentru orice caracter sau personaj solicitat de un fan!

Mandala

Tatuajele geometrice, cum ar fi mandala, au castigat o mare popularitate in 2016 datorita frumusetii si semnificatiei spirituale pe care o poarta. Mandalele au sensuri diferite in intreaga lume, dar, in general, ele reprezinta integritate si echilibru. Sunt modele extrem de complicate si laborioase si necesita un artist cu experienta! Nu oricine le poate realiza!

Cubismul

Stilul cubismului a capatat amploare in 2016. El a fost foarte popularizat de Pablo Picasso in secolul al -20 – lea, dar iata ca a revenit in actualitate! Astfel, tatuajele imprumuta de la acest stil distinct unicitatea si devin piese cu adevarat atragatoare si inedite!

Suprarealismul

Aceste tatuaje onirice te vor uimi! De la topirea fetelor de clovni infioratori, pana la alte elemente ce par a se desprinde dintr-un vis urat, acest stil trippy combina cotidianul cu anormalul intr-un mod naucitor si neasteptat! Inspirat de artisti precum Salvador Dali care a venit cu renumitele ceasuri topite, aceasta tendinta a suprarealismului este cu siguranta unica si inovatoare!

2017-01-04T18:43:52+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: