5 artisti tattoo care uimesc si de care nu te poti satura niciodata!

Tendinta de a asocia tatuajele cu bandele, rebeliunea si sfidarea specific tinereasca incepe sa dispara. Mai mult, tatuajul s-a scuturat aproape complet de stigmatul negativ pe care l-a purtat atata amar de vreme, devenind azi una dintre cele mai bune si mai moderne forme de autoexprimare, adica o adevarata arta! Tatuarea este o forma uimitoare de arta, extrem de expresiva, dinamica si interesanta, care nici nu duce lipsa de artisti tattoo foarte talentati!

62

Am gasit cinci dintre acesti artisti, pe cei mai buni, si vom vorbi despre ei in cele ce urmeaza.

Ilya Brezinski

Arta tatuajului are o vechime de cca 5000 de ani si este fascinant sa descoperi modul in care sunt utilizate metodele si modelele din secolul trecut in lumea moderna de azi!

Pointilismul a fost creat in 1886 de catre artistii francezi George Seurat si Paul Signac, iar Ilia Brezinski, un grafician din Belarus, foloseste acest stil de arta in tatuajele sale. El este specializat in conceperea si realizarea tatuajelor dotwork si blackwork, care sunt adevarate piese de arta pe piele si hartie. Lucrarile lui au ceva din suprarealismul artistului Salvador Dali, artistul avand uimitoarea capacitate de a transforma banalul de zi cu zi, cum ar fi animalele sau legumele, in piese ireale de arta tattoo! Tatuajele lui sunt indraznete cu un puternic impact vizual, si, la o privire mai atenta, se va observa ca sunt realizate minutios din mici puncte.

Corey Divine

Original din San Francisco, artistul tattoo Corey Divine este reprezentativ artei geometrice indraznete si a modelelor absolut  incredibile pe care le realizeaza! Divin a inceput sa lucreze in 2007 cand a cumparat primul kit de tatuaj si si-a tatuat prietenii. El este bine cunoscut in lumea tatuajelor pentru faptul ca realizeaza desene geometrice pe scara mare si care sunt, in general, alb – negru. Recent, insa, el a introdus si culoarea, obtinand efecte uimitoare! Pentru el dimensiunea conteaza, iar Divin a ales sa lucreze numai pe scara larga, cum ar fi un spate intreg, un trunchi sau un picior complet.

Sasha Unisex Tattoo

Sasha este un artist tattoo din Sankt-Petersburg, Rusia, iar tatuajele lui sunt uluitoare! Tehnica adoptata de Sasha este una extrem de unica, iar tatuajele arata de parca au fost pictate cu acuarela pe piele! Ea are o abordare minimalista si foloseste forme geometrice si culori luminoase care dau tatuajelor un aspect tridimensional. Tatuajelor realizate de ea aproape ca le lipseste conturul, ceea ce este total diferit de stilul traditional cu care suntem obisnuiti. Multe din desenele Sashei reprezinta animale si elemente din natura, iar folosirea creativa a culorilor si umbrelor le aduce la viata.

Valentin Hirsch

De origine germana, Valentin Hirsch se ocupa de tatuaje doar de cinci ani, dar tatuajele lui se pot compara usor cu ale celor mai experimentati artisti tattoo. Inainte de a se dedica tatuajelor, el a studiat artele plastice in Viena, iar in prezent el insusi este profesor la mai multe clase, mai mult ca artist decat ca tatuator. Tatuajele sale sunt incredibil de detaliate si au un stil propriu, inconfundabil. Valentin Hirsh se foloseste doar de culoarea neagra si creeaza tatuaje simetrice, incredibile, cu animale si alte obiecte.

Frank Carrilho

Nascut in Brazilia, artistul tattoo Frank Carrilho creeaza tatuaje uimitoare care imbina liniile drepte ale geometriei cu tuse moi de cerneala neagra. Desenele sale par o combinatie intre o schita si un desen si se diferentiaza complet de orice tatuaj vazut pana acum! Carrilho a lucrat ca ucenic intre 2008 si 2011 la Rio de Janeiro, dupa care a decis sa se concentreze pe cariera sa profesionala. O perioada a lucrat in mai multe studiouri diferite pentru a-si imbunatati abilitatile de tatuator, iar in prezent se afla la Queen of Hearts Tattoos, in Lisabona, Portugalia.

2016-12-21T23:40:06+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: