7 tattoo artist avangardisti pentru 2016

Atunci cand se alege un tatuaj multi tin cont doar de ultimele tendinte ale modei pentru inspiratie si concept si adevarul este ca exista o multime de stiluri interesante care vin si pleaca.

Tatuajul este insa o achizitie permanenta, asa ca este mult mai important sa gasim acel tatuaj si acel artist care ne poate reprezenta pentru o perioada lunga de timp si este recomandat sa nu cadem prada modei sau tendintelor de moment, pentru a nu avea regrete in viitor.

Cum putem alege? Simplu – priviti in viitor si intrebati-va cum va veti simti cu tatuajul realizat acum peste 5 ani? Dar peste 15 ani? Este el ceea ce v-ati dori si peste 20 de ani? Este unul reprezentativ pentru dumneavoastra sau este doar unul impus de moda?

slide mici si medii

Vom arunca o privire la unii artisti noi si in crestere, artisti care deja au un stil personal si care impartasesc o aceeasi idee comuna: tatuajele trebuie sa fie conduse de pasiune si nu de moda!

Winston The Whale

Dave, cunoscut ca Winston The Whale, este original din Oregon si este consacrat pentru motivele clasice care raman de actualitate si peste cateva generatii. In abordarea lui se va observa o combinatie subtila si echilibrata intre modelele clasice si cele moderne. Dupa ce si-a definitivat si slefuit stilul la Portland’s Sideshow Alley Tattoo, el si-a deschis un salon privat de tatuaje. Este printre putinii artisti tattoo care realizeaza desene 3D.

Nick Avgeris

Pictor si grafician de origine greaca, Nick Avgeris este o achizitie noua si valoroasa pentru Athena. Portofoliul lui este relativ nou si are doar 6 luni vechime, dar este unul reprezentativ datorita creativitatii sale. Portretele expresive si suprarealiste vin cu idei subtile si semnificatii profunde, ceea le face extrem de cautate de colectionarii aventurosi. Modelele sale sunt adevarate opere de arta si, fiecare dintre ele are un mesaj subtil si mereu de actualitate.

Errance

Errance sau Jorge Ramos, este de ceva vreme sub aripa protectoare a lui Maxime Bunchi, fiind un ilustrator ambitios si un tattooer de exceptie. El este specializat in tatuaje alb, negru si gri, adaugand doar ocazional tonuri mute de culoare. Modelele sale, in mare parte florale, sunt inspirate din ilustratiile botanice si poarta amprenta expresionismului german si a constructivsmului sovietic. In 2017 el se va deplasa prin lume pentru a gasi clienti noi.

Melanie Steinway

Inainte de a deveni artist tattoo, Melanie Steinway a fost muzician! Poate de aceea munca ei este caracterizata de un ritm subtil, iar lucrarile ei par a fi in miscare si subliniaza perfect conturul corpului! Acum lucreaza in Colorado si inca incearca diverse stiluri, dimensiuni si miscari. Tendinta ei este de a muta arta tatuajului intr-o zona abstracta si experimentala, zona in care artista se misca si se dezvolta intr-un mod absolut uimitor!

Vlad Tokmenin

In Moscova lui, Vald Tokmenin isi imparte timpul intre cateva studiouri de tatuaje si cateva stiluri diferite. Folosind culori luminoase si forme simple, el imbina arta pop cu realismul intr-un mod plin de haz si umor! Astfel, portretele sale nu mai par atat de grave si serioase. Ideile inovatoare si diversitatea lor transforma portofoliul artistului in unul interesant si avangardist pentru 2016.

Dotkyn

Pe numele sau real Pawel Indulsk, Dotkyn imbina in activitatea sa tonurile naturale ale pieii clientilor cu punctele de lucru! Contrastul dintre cele doua si spatiul negativ sunt deja binecunoscute ca fiind specifice stilului sau inconfundabil. El surprinde si seduce publicul cu siluete de film, fotorealism si reproduceri ale picturilor clasice.

Koit

Shachar Ozery, sau Koit, este un artist israelian aflat sub influenta artei plastice si media digitala. Stilul sau se remarca prin ilustratiile care combina carbunele cu acuarelele, tehnica fiind una in care se suprapun modelele digitale a schitelor in creion cu mestesugurile tipografice si cu arta de strada! Koit este astfel multivalent si intr-o crestere rapida!

2016-12-22T00:14:26+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: