Artistii tattoo dezvaluie cu amaraciune care sunt tendintele tattoo pe care au ajuns sa le deteste!

faith1 – Am vazut o multime de pusti cu tatuaje oribile pe fata! Multi dintre cei aflati la primul tatuaj nu inteleg de ce eu refuz sa ii tatuez pe gat, pe degete sau pe fata! Doare ca dracul, nu vor rezista durerii, se vor misca si va iesi ceva oribil! Eu imi iubesc meseria si nu imi bat joc de oameni!

2 – M-am saturat sa tatuez fundurile oamenilor! Uneori ei se intorc cu infectii mizerabile care necesita interventii neplacute.

3 – Tatuajele tribale! Din ce trib esti, frate?!

4 – Tatuajele legate de mesajul “Eu nu inghit”, au devenit absolut penibile!

5 – Tatuaje cu fetele oamenilor! Cum ar fi sa vezi tatuata fata mamei tale pe un spate paros?!

6 – Imi place cheeseburgherul, dar nu tatuat pe corpul meu! E uimitor ce texte lipsite de inspiratie pot alege oamenii sa le fie tatuate pe corp! Sau in ce locuri aleg sa isi puna mesajele inspirationale ca “Live. Laugh. Love.” Cum te poate inspira glezna, omule?!

7 – Bautura energizanta Monster M! Si alte branduri publicitare! Serios?! Nu judec pe nimeni pentru ceea ce alege sa isi tatueze, dar nu veni la mine sa ti-l fac, te rog!

8 – Eu unul, daca vad ca ai tatuata sarma ghimpata pe ambele brate, cred ca esti un idiot! A fost la moda acum 20 de ani, frate!

9 – Amuletele Dream Cathers! Daca iti plac atat de mult, tineti-le deasupra patului si nu ti le tatua pe corp!

10 – Animale geometrice! O alta vulpe, dar din forme triunghiulare! Oh, ce original sunt!

11 – “Hello Kitty”! A, da! Si prefixurile de zona!

12 – “Only God can judge me!” – Cu siguranta cei din jur au fost nevoiti sa o faca deja!

13 – Orice lucru care explodeaza in siluete de pasari!

14 – Tatuajele cu cerneala alba!13220018_1093071770749601_1196787372_n

15 – Tatuajele pe deget!

16 – Cruci urate si neatractive! Pentru mine este o rusine cand oamenii vin cu astfel de cerinte la mine! Crucea este un simbol simplu, puternic, si asa trebuie sa ramana!

17 – Numele ascunse in desene!

18 – Stelele marinaresti!

19 – Bufnite! Cat mai multe bufnite!

20 – Simbolul infinitului! Este atat de uzat si de banalizat, incat refuz sa il mai realizez! M-am saturat de el!

21 – Cuvinte chinezesti care nu au niciun sens! Mi se pare atat de stupid sa iti tatuezi pe corp niste litere pe care nici nu le poti citi, dar sa mai si traduci ce zic ele!

22 – Tatuajele Mandala! Imi ia o vesnicie sa le realizez!

23 – Tatuajele pe partea laterala a degetului! Sunt foarte dorite de fetele tinere, dar nici una nu poate suporta durerea! Aceste tatuaje au nevoie de o intretinere mai atenta, iar ele nu o fac! Pentru ca nu se pot imprima in profunzime, din cauza durerii, aceste tatuaje se sterg in cateva luni, cel mult un an! Si un alt lucru care imi displace este acela ca fetele au degetele foarte subtiri si este un real chin sa desenezi ceva pe zona aceea minuscula! Uneori in timpul realizarii desenului, ele au spasme si se misca, iar asta inrautateste mult situatia! Nu mai vreau sa fac desene pe degete!

24 – Nu te mai uita pe Pinterest dupa tatuaje! Multe sunt photoshopate acolo! Semne infinite, captatoare de vise, tatuaje pe degete sau parti din degete, pene si siluete de pasari, crengi de copac care pornesc din incheietura mainii, tatuajele acuarela, cuvinte mici, cerneala alba… Stop! Uita de Pinterest si de toate tatuajele photoshopate de acolo! Sau nu veni la mine, te rog!

25 – Armele albe si desenele tribale! De multe ori ajungi sa arati ca un copil cretin cu un cutit tatuat pe brat! Daca vrei sa pari mai dur, mergi la sala, frate!

2016-12-06T21:06:07+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: