Ce semnifica tatuajele strongman-ului Braun Strowman

Semnificatia din spatele tatuajelor lui Braun Strowman

Braun Strowman a povestit o istorie intriganta despre semnificatia si originea tatuajului cu Superman pe care il are.

Broun Strowmane, pe numele sau real Adam Scherr, este un fost strongman profesionist care si-a facut debutul in WWE in 2015, membru al familiei Wyatt. Strowman evolueaza acum ca unic concurent in WWE si este implicat in dispute cu Roman Reings. Intr-o aparitie recenta la The Masked Show, Strowman a povestit istoria din spatele originii unuia din cele mai mari tatuaje ale sale – tatuajul cu Superman.

Strowman a dezvaluit ca aceasta a fost primul tatuaj pe care l-a avut si ca, de-a lungul timpului, el a suportat multe schimbari si adaugari. A dezvaluit astfel ca versiunea initiala a tatuajului nu era deloc atat de complexa si detaliata ca acum si ca el s-a dezvoltat pe o perioada de cativa ani. Tatuajul Superman de pe bratul drept i-au atras ironii din partea fanilor pentru ca cel mai mare rival a lui Braun este Roman Reigns, iar el este adeseori denumit Supermanul de la WWE.

Cu toate acestea, Strowman a elucidat povestea din spatele tatuajului lui cu Superman, spunand: “In spatele lui nu este niciun sens. Este primul tatuaj pe care mi le-am facut. Aveam 17 ani atunci, era ora 9 noaptea, am intrat intr-o sala de tatuaj unde nu era verificata identitatea, am ales o imagine de pe perete si am spus – vreau asta pe bratul meu. Omule, acum ma bucur ca l-am dezvoltat, pentru ca acum arata ca un zid pe bratul meu.”

Ei bine, daca e sa spunem adevarul, Braun Strowman nu are nevoie acum de un tatuaj pentru a confirma superioritatea si puterea sa, asa cum era nevoie in timpul adolescentei. Cu toate acestea, este interesant de analizat ce a dezvoltat in jurul acestui tatuaj, care nu ar parea atat de impresionant fara textura si opera de arta care il inconjoara.

Este interesant de remarcat faptul ca Braun Strowman are un tatuaj Country Strong pe bicepsul stang. Avand in vedere trecutul sau ca Strongman si comportamentul sau excesiv de baiat de la tara, pare potrivit ca un fost membru al familiei Wyatt sa aiba o referinta artistica catre un comportament necizelat.

Braun Strowman, alias Adam Scherr, a castigat campionatul national de amatori NAS din SUA in 2011 si campionatul Arnold Amateur Strongman in 2012. In plus, tot in 2012, el a castigat locul 5 la SCL North American Championship si locul 7 la spectacolul Giants Live Poland. Cu o descriere de genul “monstru”, el a fost laudat deseori pentru promisiunile intimidante. Astfel, nu e greu sa intelegem de ce WWE a investit atat de mult timp in el, antrenandu-l la Centru de Performanta din 2013.

 

2017-07-11T11:33:44+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: