Cetatean senior care sparge recordul pentru cele mai multe tatuaje realizate pe corp

Charlotte Guttenberg iubeste tatuajele! Ea este efectiv scaldata in cerneala, din cap pana in picioare, fapt pentru care si-a asigurat un loc in Cartea Recordurilor Guinness din 2017! Ea este deja recunoscuta ca fiind cetateanul senior de sex feminin cel mai tatuat din lume!

Charlotte Guttenberg Locuieste in Melbourne, Florida si, la varsta de 67 de ani, Charlotte a dovedit din plin ca nu se teme de durere si de ace pe corpul ei si si-a acoperit 91.5% cu desene in design elaborat si viu colorat.

De profesie scriitoare, ea este certificata si ca antrenor personal de viata.

Povestea lui Charlotte a inceput in urma cu un deceniu cand si-a facut primul tatuaj profesionist, acesta fiind un cadou primit de ziua ei de nastere. De la acea prima mazgaleala de cerneala, pasiunea lui Charlotte a capatat amploare, raspandindu-se rapid pe intregul ei corp sub forma unor adevarate capodopere de arta.

Desi este acoperita aproape in totalitate de tatuaje, Charlotte are planuri de a adauga tatuaje interesante la colectia ei, urmatorul fiind o opera de arta pe cap de Billy Haydock, de conexiuni alternative.

Cu realizarea ei record, Charlotte spera sa promoveze respectul reciproc între oamenii tatuati și cei netatuati, contribuind astfel la creare unei punti de comunicare intre acestia si inlaturarea barierelor conceptuale care, intr-un mod greu de explicat, ii situeaza pe cei care se tatueaza intr-un con de umbra.

Mai mult, ea simte ca tatuajele sunt o forma de arta antica frumoasa si ca respectul pentru individ ar trebui sa se extinda pentru a include si modul in care el decide sa isi decoreze corpul. Este o dorinta perfect justificata de mentalitatea actuala a oamenilor, care, datorita faptului ca nu inteleg intotdeauna corect fenomenul tattoo, au tendinta de a-i judeca pe cei care se tatueaza, considerandu-i un ciudati si neadaptati!

Charlotte, prin insasi viata ei simpla si linistita, dar si prin multimea tatuajelor pe care nu se sfieste sa le expuna, reuseste destul de bine sa sustina ideea care o anima si anume – ca cei care se tatueaza nu sunt deloc niste ciudati, dimpotriva! Pot fi persoane absolut minunate si asta la orice varsta!

In sprijinul acestei idei revolutionare vine si faptul ca, in comparatie cu arta extravaganta de pe corpul ei, viata de zi cu zi a lui Charlotte este una cat se poate de simpla si linistita.

Ea locuieste in prezent cu partenerul ei de viata, Charles Helmke, zis si Chuck,  pe care l-a cunoscut in timp ce era tatuat si care a fost recent recunoscut de Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cel mai tatuat cetatean de sex masculin! In varsta de 75 de ani, el este un antrenor personal pensionat si actual scriitor. Chuck si-a facut primul tatuaj cand era in armata in SUA, in noiembrie 1959. A urmat o serie de alte cateva tatuaje pe care le-a primit cadou de la prietenii din armata, dupa care a facut o pauza de 40 de ani pana in 2000. Deschis la ideea de avea mai multe tatuaje, el sustine ca lipsa spatiului este singurul impediment. Chuck a concurat la diverse conventii de tatuaje in ultimii cativa ani, adunand diverse titluri si atragand atentia publicului pentru arta extravaganta de pe corpul sau. Corpul sau este tatuat in procent de 93.75 % , iar acest lucru este verificat la 2 august 2016.

Chuck si Charlotte formeaza o pereche foarte estetica si sunt incantati sa faca parte din Cartea Recordurilor Guiness, descriind experienta ca fiind magica, uimitoare si de necrezut!

2017-01-12T12:53:19+00:00

One Comment

  1. […] Cu realizarea ei record, Charlotte spera sa promoveze respectul reciproc între oamenii tatuati și cei netatuati, contribuind astfel la creare unei punti de comunicare intre acestia si inlaturarea barierelor conceptuale care, intr-un mod greu de explicat, ii situeaza pe cei care se tatueaza intr-un con de umbra. […]

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: