De ce sa alegi un studio de tatuaje din Bucuresti

desenarea unui tatuaj pe mana intr-un studio de tatuaje

tatuaj pe mana intr-un studio de tatuaje

Cu ce vine in plus un studio de tatuaje fata de un particular

Un studio de tatuaje ofera, pe langa conditiile de igiena necesare, si o gama variata de desene din care puteti alege. Sa stiti ca exista chiar o Uniune a Tatuatorilor Romani – iar aici sunt inscrisi cei mai buni si cei mai vechi tatuatori.

Un studio de tatuaje ofera un cadru profesional pentru realizarea desenului dorit de dumneavoastra, in timp ce un particular, chiar daca va cere un pret mai mic, nu va poate oferi cateva lucruri foarte importante:

  • Respectarea conditiilor de igiena impuse de norme si legislatie;
  • Garantia ca va folosi pigmenti de calitate si nu din cei care se vor albastrii si va vor crea alergii si intoxicatii, poate chiar infectii grave;
  • Garantia retusarii tatuajului in cazul deteriorarii lui;
  • Garantia ca desenul pe care vi l-a aratat este unul pe care chiar l-a mai realizat si pe care stie sa il faca intocmai.

Chiar daca veti plati un pic mai mult, un studio de tatuaje ofera un spatiu profesional de lucru, dotat cu aparatura de calitate si experienta de a mai fi lucrat acele tatuaje – si nu doar o data, ci de zeci de ori! In plus, la studioul de tatuaje veti gasi oameni in masura sa va ajute sa alegeti tatuajul care vi se potriveste.

Un studio de tatuaje poate garanta pentru calitatea pigmentilor folositi, va poate ajuta cu ingrijirea ulterioara a desenului si chiar va ofera garantia retusarii acestuia.

Un studio de tatuaje care se respecta, a ridicat simplul desen pe piele la nivel de arta! Exista chiar studiouri de tatuaje care au creat o atmosfera si un ambient absolut uimitor, au promovat tatuajul la nivel de arta. La un studio de tatuaje iti poti realiza un tatuaj care, nu numai ca nu merita ascuns, ci poate fi o capodopera desenata pe corpul tau!

Alege un studio de tatuaje si nu un particular obscur, pentru ca astfel alegi profesionalismul si arta desenului pe corp si nu perspectiva unui dezastru greu de remediat ulterior!

Ce servicii mai ofera un studio de tatuaje?

Un studio de tatuaje ofera posibilitatea de a-ti concepe tu insuti un desen original. Ei au specialistii care, plecand de la povestea ta sau chiar de la desenul realizat de tine, sunt capabili sa creeze ceva inedit, frumos si care se poate desena pe corp, in locul dorit de tine.

Un studio de tatuaje, pe langa toate avantajele de mai sus, ofera si o gama variata de alte servicii cum ar fi:

  • piercing – inele in spranceana, inel in buza, inel in zone mai intime (inelul este inclus in pret);
  • retusare tatuaje – se poate intampla ca in urma unei leziuni sau a unei infectii, tatuajul sa fie deteriorat si sa necesite retusuri – mergeti la un studio de tatuaje si nu la vecinul de bloc!
  • cover up tatuaje – daca aveti un tatuaj mai vechi si doriti sa il acoperiti cu un alt tatuaj, e bine sa stiti ca operatia esta chiar mai dificila decat realizarea unui nou tatuaj. De aceea va recomandam calduros sa cautati un studio de tatuaje care are experienta in domeniu si sa nu va lasati pe mana oricui, pentru ca rezultatul poate fi dezastruos si imposibil de corectat sau chiar de inlaturat!
  • tatuaje cosmetice – contur sprancene, contur buze, umplere buze, desen alunite.

 

2016-10-29T19:27:40+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: