Delia Matache este fanul fidel al salonului de tatuaj

Delia Matache este fanul fidel al salonului de tatuaj.

Printre cele mai semnificative desene pe care Delia Matache le are pe corp se numara cuvantul “femme”, de pe mana, dar si cel de pe glezna, de inspiratie rock, ce reprezinta trandafiri si un pistol. Asemenea modele de tatuaje, dar si altele mult mai elaborate sunt disponibile si la salonul Elegance Tattoo.

Astfel, intr-un loc ultracentral situat in apropierea centrului istoric al Bucurestiului, va asteptam intr-o atmosfera dominata de aerul unui spatiu in care tatuajul este ridicat la rang de arta de catre artistii nostri profesionisti, care vor face opera de arta din ceea ce pare doar un desen pe corp.

Fata de realitatea trista prezenta in multe saloane de tatuaj din Bucuresti, unde igiena este deficitara, iar talentul celor care tatueaza este indoielnic, la Elegance Tattoo puteti simti ce inseamna profesionalismul desavarsit si respectul nostru pentru acest domeniu.

Cu personal specializat pe toate modelele de tatuaje şi care respecta toate normele de igiena in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii, salonul nostru este garantia unui desen pe corp ce va insemna fara doar si poate una din cele mai frumoase amintiri ale vietii.

Pentru a tine stacheta ridicata si pentru a multumi pana si cele mai exigente gusturi, ne-am dotat cu aparatura de tatuat de ultima generatie. De asemenea, lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: