Desenele animate, vedete la salonul de tatuaj

Cine nu a vazut macar o data desene animate cu Bamby, cu Marry Poppins, cu Bugs Bunny, Tom si Jerry sau cu Popeye marinarul? Exact. Foarte, foarte putini, probabil. Atat de populare au fost si inca mai sunt aceste personaje de desene animate, incat s-au transformat in tatuaje.

Da. La Elegance Tattoo primim din ce in ce mai multe cereri pentru acest model de tatuaj, ceea ce ne face sa credem ca asistam la o adevarata moda care se impune in salonul nostru. Nu ne plangem de asta, ba dimpotriva; suntem foarte bucurosi pentru ca putem reda o parte din magia copilariei.

Personalul nostru este specializat pe toate modelele de tatuaje nu doar pe cele cu personaje din desene animate. Astfel, in conditii ce respecta toate normele de igiena impuse de Ministerul Sanatatii, salonul nostru este garantia unui desen pe piele de neuitat.

Dotati cu aparatura si materiale de tatuat de ultima generatie – din care nu lipsesc tusurile vegetale (care nu sunt alergice si nici toxice) – artistii de la Elegance Tattoo asigura clientilor inclusiv tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: