Johnny Depp are o dorinta inedita pentru tatuajele sale

Actorul american Johnny Depp isi doreste ca tatuajele sale sa fie conservate si expuse dupa moartea sa. Dorinta acestuia are ca motivare oferirea unei amintiri copiilor sai, conform contractmusic.com.

Celebrul actor american a declarat ca initial si-a dorit sa distreze oamenii chiar si dupa moartea sa. Apoi, insa, a ajuns la concluzia ca prefera ca desenele de pe pielea lui sa fie conservate si ulterior expuse.

„Initial mi-am dorit sa fiu aruncat de pe un munte in timp ce oamenii privesc cum ma pravalesc. Unii s-ar putea distra asa. Sau poate sa imi conserv cateva din tatuaje. Asta ar putea revolutiona conceptia oamenilor despre posteritate… sa iei tatuajele unui tip si sa le conservi in formol pentru a le arata. Nu e o chestie de criminal in serie. Este foarte cool”, a spus acesta.

Elegance Tattoo este locul ideal pentru realizarea unor tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Va asteptam intr-o atmosfera de salon ultracentral, dotat conform ultimelor standarde in domeniu, cu tusuri vegetale de calitate si aparatura de tatuare foarte performanta.

Salonul nostru de tatuaj tine cont de reglementarile impuse de Ministerul Sanatatii, care presupun manusi si ace sterile de unica folosinta, precum si aparatura speciala de sterilizare. Toate acestea, pentru ca vrem sa ne respectam renumele capatat in timp si care arata ca suntem unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa

2016-06-21T09:01:14+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: