Microfon, coroana, diamant si C = tatuajul lui Cabron

Microfon, coroana, diamant si C = tatuajul lui Cabron

La fel ca bunul sau prieten, Alex Velea, si Cabron este un fan al tatuajelor si al mesajelor puternice pe care acestea le transmit despre felul de a fi al unui om. Aceasta este de fapt si povestea unuia din cele trei desene de pe corpul talentatului artist.

Anul trecut, Cabron si-a facut un tatuaj nou ce reprezinta un microfon, insotit un diamant, o coroana si litera C. “Mi-am tatuat un microfon pentru ca asta fac, asta ma reprezinta, despre asta e viata mea. Cant. Coroana si diamantul reprezinta incununarea muncii mele, iar  litera C, oricat de egocentric ar suna, vine de la Cabron!”, a spus artistul, conform bravonet.ro.

Pentru cei care isi doresc o lucrare la fel de complexa, avem vesti bune. Personalul nostru este specializat pe acest modele de tatuaj, inclusiv pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. Oferim de asemenea si un raport calitate-pret exceptional.

Indraznim chiar sa garantam ca odata ce ne veti calca pragul, veti dori sa reveniti cu placere si in plus ne veti recomanda cu toata increderea mai departe, pentru ca veti fi cuceriti fara drept de apel de artistii nostri si de portofoliul acestora.

Pentru toate acestea ne-am dotat cu ultima aparatura de tatuat aparuta pe piata. De asemenea, la noi se lucreaza numai cu manusi si cu ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului. Avem doar tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: