Oana Roman, tatuaj din dragoste pentru sot si fiica

Oana Roman, tatuaj din dragoste pentru sot si fiica

Spre finalul anului trecut, Oana Roman a simtit nevoia unei dovezi de dragoste pentru familie. Marius Elisei, sotul ei, era plecat din tara, asa ca vedeta i-a resimtit din plin lipsa, chiar daca o avea langa ea pe fiica lor, Isabela. Astfel, n-a durat mult si Oana s-a decis sa-si tatueze initialele celor doi in zona cefei.

A iesit un tatuaj frumos si incarcat din plin de semnificatie si emotie, dovada fiind si mesajul postat de Oana pe Facebook, la acea vreme: „Ea si el, ai mei pana la capat si pentru totdeauna! In curand din nou toti impreuna!”

Personalul nostru, recunoscut pentru frumusetea portofoliului existent pana in prezent, va asteapta intr-un spatiu ultracentral pentru a va face un astfel de model de tatuaj, dar si altele, mai complexe si care pot fi considerate opere de arta. Bineinteles, calitatile artistice ale celor care lucreaza la salonul nostru sunt sustinute de calitatea aparaturii si a materialelor necesare tatuarii, precum tusurile vegetale care nu sunt alergice si nici toxice.

La Elegance Tattoo se respecta toate normele impuse de Ministerul Sanatatii, manusile, acele sterile de unica folosinta si aparatura de sterilizare fiind doar cateva din dotarile salonului nostru. Nu ramane decat sa va convingeti de ce ne-am impus atat de rapid pe piata de profil din Capitala si de ce suntem recomandati des de clientii convinsi deja de calitatea muncii noastre.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: