Primul tatuaj al Innei, un as de inima rosie.

Primul tatuaj al Innei, un as de inima rosie.

Acesta a fost intaiul desen pe care celebra noastra cantareata si l-a facut pe corp in urma cu doi ani. Intre timp, ea si-a mai facut pe glezna si o nota muzicala, ca doar provine din domeniu, nu? Acum, si la Elegance Tattoo se pot face aceste modele de tatuaje, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni.

Odata ce a luat decizia de a-si infrumuseta corpul cu un desen artistic, Inna se pare ca a prins gustul pentru aceasta forma de arta. Si, pentru ca tot vorbim de arta, trebuie sa stiti ca personalul nostru care se ocupa de tatuaje este probabil cel mai bun din tara la ora actuala.

Totul se desfasoara intr-un spatiu ultracentral, situat in apropierea centrului istoric al Bucurestiului si in care desenul pe corp reprezinta mai mult decat schite, tuse si culori, ci – fara riscul de-a exagera – chiar un mod de viata. O viata in care nu facem rabat de la calitatea aparaturii si a materialelor necesare tatuarii.

La Elegance Tattoo puteti simti ce inseamna profesionalismul desavarsit si igiena stricta, atat de necesara intr-o astfel de activitate. Cu personal specializat şi care respecta toate normele in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii, salonul nostru de tatuaj din Bucuresti s-a impus rapid printre cele mai apreciate din intreaga tara, nu doar din Capitala.

Nu degeaba ne-am dotat cu aparatura de tatuat de ultima generatie si lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: