Saloane tattoo – o alta perspectiva

saloane-tatoo-o-alta-perspectiva

Saloanele tattoo – exprimarea artei simbolistice

Saloanele tattoo – locuri de creatie artistica si comemorare

Saloanele tattoo pot fi locuri in care talentul artistic, dublat de empatie, deschidere sufleteasca, comunicare si notiuni solide de simbolistica si ezoterism, poate genera opere cu o mare valoare ascunsa si cu un puternic impact emotional sau spiritual.

Cautand informatii dsespre saloanele tattoo, am gasit povestea minunata a unui tatuaj. Era desenul unui barbat cu doi copii. Desenul, in sine, chiar daca era foarte bine realizat, mie nu imi spunea nimic, dar poveste care il insotea i-a dat, in numai cateva minute, o alta valoare.

Era povestea emotionanta a unui bunic plecat inainte de vreme si a nepotilor acestuia. Desenul, realizat pe bratul tatalui copiilor, era un desen comemorativ, de vindecare si impacare cu pierderea fulgeratoare a unei persoane dragi.

A fost prima data cand m-am gandit ca saloanele tattoo, dincolo de aspectele comerciale si normele de igiena pe care sunt obligate sa le respecte, pot fi locuri deosebite care ascund povesti de viata, asemeni unor subiecte de roman. Si ca, o astfel de poveste,  spusa pe corpul celui implicat emotional, poate aduce alinare si vindecare acestuia.

De aceea, saloanele tattoo, prin arta pe corp pe care o faciliteaza, pot deveni locuri de comemorare si impacare spirituala.

Saloanele tattoo si arta simbolistica

In saloanele tattoo exsita o categorie mai speciala de desene, si anume cele cu simboluri sau litere vechi. Desigur, daca optezi pentru un astfel de tatuaj, nu l-ai ales la intamplare si stii exact care este seminificatia lui.

Astfel, saloanele de tattoo ofera o gama variata de reprezentare a configuratiei astrale careia ii apartinem, devenind astfel adevarate carti de vizita imprimate pe corpul nostru!

In ultima vreme, saloanele de tattoo se intrec in a oferi reprezentari cat mai artistice si eficiente ale simbolurilor cheakrelor. Acestea sunt pozitionate corespunzator pe corp si sunt realizate in culorile predominante, oferind indicii energetice si cromatice de o mare importanta pentru fiecare dintre noi.

In saloanele tattoo, deja sunt binecunsocute reprezentarile in caractere chinezesti a numelui nostru sau a oricarui alt cuvant cu rezonanta personala.

Saloane tattoo – locuri unde putem corecta trecutul

Sunt destui de multi cei care, din cauza unei alegeri neinspirate de moment, s-au ales cu tatuaje pe care acum le detesta si care, de cate ori le  vad, le genereaza disconfort si scaderea stimei de sine.

Iata ca, mai nou, saloanele tattoo, folosind tehnica laser, pot oferi servicii de stergere a acestora. Sau, acolo unde se poate, redesenarea sau acoperirea lor cu un alt desen.

Saloanele tattoo – locurile unde se pot lega prietenii de neuitat

Se spune ca cel mai greu este pana iti faci primul tatuaj, pentru ca apoi, totul va veni de la sine.

Se stie ca in saloanele tattoo, odata ce ai ales un artist pentru un prim tatuaj, ori de cate ori vei dori ceva nou, vei reveni la acelasi artist. De ce?

Pentru ca in timpul procesului de desen pe corp, intre artist si… panza lui, se creeaza o legatura aparte, acestia ajungand sa comunice la un alt nivel.

Mai greu e sa gasesti primul tau salon de tattoo si primul tau artist! Pentru ca apoi tot acolo te vei intoarce!

Astfel, in saloanele de tattoo, unde fiecare desen are si o poveste a lui, un loc unde sufletele se deschid si se ating, se formeaza prietenii durabile in timp.

Saloanele tattoo – locul unde visele pot deveni realitate

In ziua de azi tot mai multi tineri se indreapta catre invatarea artei tatuajului. Exista cursuri pe care le pot urma, desigur, dar, practica este cea mai impotanta. Si gasirea unui mentor potrivit. De aceea, saloanele de tattoo pot fi si locuri de implinire a unui vis pentru un tanar care isi doreste ca, pe viitor, sa devina artist tattoo.

 

2016-10-29T19:27:40+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: