Salon tattoo – atelier dedicat artei desenului pe corp

tatuaje - arta desenelor pe corp

tatuaje – arta desenelor pe corp

Salon tattoo – o simpla afacere?

Tatuajul nu este un simplu desen pe corp. El poate avea o semnificatie profunda si nu se alege, niciodata, la intamplare. Momentul tatuajului poate fi unul de neuitat, marcand o etapa pe care vrei sa o tii minte toata viata. De aceea, acorda-i importanta meritata si alege ceva de calitate. Cum? Cauta un salon tattoo cu renume – acolo vei gasi artisti specialisti in domeniu capabili sa te indrume.

Daca pentru unii realizarea unui tatuaj este un act mecanic, fara impotanta, pentru un artist de la un salon tattoo, acesta este un moment sacru. El isi priveste activitatea ca pe un act creativ! El este desenatorul, tu panza lui!

Salonul tattoo nu poate fi considerat, nici pe departe, o simpla afacere! Daca intri in acest gen de activitate cu gandul de a o desfasura ca pe ceva banal, nu vei avea prea mult succes!

Un salon tattoo este un adevarat atelier de creatie! E adevarat, acest atelier trebuie sa respecte anumite norme si reguli de igiena pentru a nu-si pierde autorizatia. Dar acest aspect nu il detroneaza de pe pozita de spatiu artistic.

S-au deschis mai multe saloane tattoo. Unele, dupa numai cateva luni de functionare, din diverse motive, au fost nevoite sa se inchida. Cele care s-au mentinut, insa, si care se respecta atat pe ele ca locuri de creatie artistica, cat si pe clientii lor – ca panze pe care se poate lucra –  au in portofoliu adevarate capodopere!

Deci, fara doar si poate, un salon tattoo cu mai multi ani de functionare, nu mai este de mult timp o simpla afacere, ci un loc de creatie!

Salonul tattoo – locul destinat artei tatuajelor

Daca esti interesat sa gasesti un salon tattoo bun si dai un search pe net, vei gasi multe forumuri unde fiecare impartasesete din experienta lui in acest domeniu.

E binevenita si aceasta edificare, insa, dincolo de aspectele de marketing sau de cele comerciale si financiare, sa stii ca exista si categoria de salon tattoo privit ca un loc consacrat artei tatuajului! Vei intege mai bine care este diferenta dintre un salon tattoo ca loc de arta si un salon tattoo comercial.

Ce diferentieaza un salon tattoo cu adevarat bun de unul obisnuit?

O sa zici ca, probabil, sunt normele de igiena. Nu, nu este asa. Un salon tattoo bun iese in evidenta fata de un salon tattoo obisnuit datorita artistilor pe care ii are. Datorita portofoliului sau!

Arta tatuajului poate fi dusa, intr-un salon tattoo bun, la un grad mare de perfectiune si frumusete! Incredibile desene, incredibile culori! Aristi dedicati din care unii chiar au studii in domeniul artelor! Pasiune pentru ceea ce fac, dorinta continua de perfectionare, dorinta continua de a transforma simpla actiune de a desena pe corp intr-un moment artistic.

De aceea, cand cautam un salon tattoo anume, de fapt cautam artistii din el.

Ce diferentieaza un artist tattoo de un simplu executor de tatuaje?

Pe langa faptul ca artistul de la un salon tattoo, de cele mai multe ori are studii de desen si grafica, el mai are ceva in plus fata de un simplu executant de tatuaje. Are darul de a relationa cu… panza lui, adica cu tine, cel care doresti un desen care sa te reprezinte pe tine insuti, sau care sa comemoreze un anumit moment din viata ta.

Artistul de la salonul tattoo este, totodata, si omul care te va ajuta sa alegi cel mai potrivit desen.

 

2016-10-29T19:27:40+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: