Top 10 de sfaturi inainte de a-ti face primul tatuaj

Top 10 de sfaturi inainte de a-ti face primul tatuaj

Decizia de a-ti face primul tatuaj a fost luata deja si ti se pare ca nu-i mare lucru sa-ti desenezi ceva pe piele. Ei bine, nu-i chiar asa simplu precum pare, mai ales ca decizia aceasta va fi prezenta in viata ta pentru totdeauna.

Din experienta artistilor de la Elegance Tattoo am selectat cele mai importante sfaturi pentru cei aflati la primul tatuaj:

–         asigura-te ca tatuajul pe care ti-l doresti o sa-ti placa si peste 50 de ani

–         fa un desen sau o schita a tatuajului pe care ti-l imaginezi, pentru ca artistul sa inteleaga mai bine ce-ti doresti

–         cauta artistul potrivit

–         asigura-te ca te tatuezi numai intr-un salon de tatuaj autorizat, pentru a evita orice risc pentru sanatatea ta

–         artistul va rade zona unde iti va face un tatuaj, asa ca mare atentie la locul pe care il rade

–         la final arunca o privire asupra tatuajului cand e gata si asigura-te ca artistul nu a omis niciun detaliu

–         tine un bandaj peste tatuaj cateva ore dupa ce artistul l-a terminat

–         spala tatuajul doar cu sapun antiseptic

–         incearca sa nu umezesti deloc zona unde tatuajul este proaspat

–         chiar si cand tatuajul este complet vindecat, protejeaza-l de lumina soarelui cu o crema cu factor de protectie

Dupa ce ai citit toate aceste sfaturi, te asteptam pentru a-ti prezenta toate modelele de tatuaje, inclusiv tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. Odata ce veti face parte dintre clientii nostri, veti lua contact cu servicii de lux la un raport calitate-pret mai mult decat excelent.

 Igiena din spatiile de lucru respecta toate normele Ministerului Sanatatii, pe care, spre deosebire de multe alte saloane de tatuaj din Bucuresti, noi le respectam cu sfintenie.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

2016-10-29T19:27:41+00:00

Leave A Comment

 
%d blogeri au apreciat: